Cūkgaļa kipriešu gaumē


  1 stunda 10 min.          6 porcijas           vienkārša


  • 0,5 kubiks Gallina Blanсa Vistas buljona
  • 1 ēdamkarote piedevas šašlikam
  • 800 g cūkgaļas šķiņķa
  • 1 liels sīpols
  • 3 zariņi kinzas
  • 1 glāze sausā sarkanvīna
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas

 

 
Cūkgaļu nomazgāt, nosusināt un sagriezt aptuveni 2 cm lielos kubiciņos. Ielikt bļodiņā. Sajaukt miltus ar Piedevu šašlikam, pievienot maisījumu gaļai un rūpīgi samaisīt. Gaļu cept porcijās, uz lielas liesmas, katru aptuveni 2 min. Uzlikt uz šķīvja.
     
 
Notīrīt sīpolu un sagriezt plānos pusgredzenos. Apcept pannā, kurā tika cepta gaļa, aptuveni 5 min. Ielikt gaļu atpakaļ pannā, ieliet vīnu un gatavot, kamēr vīns pilnīgi neiztvaiko.
     
 

Pagatavot 1 glāzi buljona no Gallina Blanсa Vistas buljona kubika pusītes, ieliet pannā, uzvārīt. Samazināt liesmu un sautēt, pārsedzot pannu ar vāku, aptuveni 40 min. Pirms pasniegšanas uzbērt kinzas lapiņas.

 

Kontakti


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


IZPLATĪTĀJS: SIA Sanitex