Cūkgaļa kipriešu gaumē
1 stunda 10 min. 6 porcijas vienkārša


- 0,5 kubiks Gallina Blanсa Vistas buljona
- 1 ēdamkarote piedevas šašlikam
- 800 g cūkgaļas šķiņķa
- 1 liels sīpols
- 3 zariņi kinzas
- 1 glāze sausā sarkanvīna
- 2 ēdamkarotes miltu
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
|
 |
|
Cūkgaļu nomazgāt, nosusināt un sagriezt aptuveni 2 cm lielos kubiciņos. Ielikt bļodiņā. Sajaukt miltus ar Piedevu šašlikam, pievienot maisījumu gaļai un rūpīgi samaisīt. Gaļu cept porcijās, uz lielas liesmas, katru aptuveni 2 min. Uzlikt uz šķīvja. |
|
|
|
 |
|
Notīrīt sīpolu un sagriezt plānos pusgredzenos. Apcept pannā, kurā tika cepta gaļa, aptuveni 5 min. Ielikt gaļu atpakaļ pannā, ieliet vīnu un gatavot, kamēr vīns pilnīgi neiztvaiko. |
|
|
|
 |
|
Pagatavot 1 glāzi buljona no Gallina Blanсa Vistas buljona kubika pusītes, ieliet pannā, uzvārīt. Samazināt liesmu un sautēt, pārsedzot pannu ar vāku, aptuveni 40 min. Pirms pasniegšanas uzbērt kinzas lapiņas.
|
|