Gaļas kotletes ar sēņu mērci


  40 min.           2-3 porcijas           vidējā


prod-stock-ribs-big.png

 

 

 
Samaltajai cūkgaļai pievienot sasmalcinātu ķiploku, sausiņus, olas, smalki sagrieztus pētersīļus, piebērt sāli un piparus. Sieru sagriezt kubiņos. No maltās gaļas masas veidot nelielas kotletes, to vidū ielikt gabaliņu siera.
     
 
Kotletes cept eļļā.
     
 
Mērce: Pannā izkausēt sviestu. Sēnes sagriezt gabaliņos un apcept sviestā apmēram 5 minūtes. Sēnēm pieliet „Gallina Blanca“ sēņu biezzupu (1/2 zupas paciņas satura iebērt 150 g ūdens un vārīt 10 minūtes). Pieliet tomātu sulu un vīnu. Visu samaisīt, vārīt apmēram 15 minūtes.
     
 
Ar pagatavoto mērci pārliet kotletes.