Mērce


  30 min.           5-7 porcijas           vienkārša


0,5 l vistas buljona. Tajā vajadzēs novārīt:

 

 

 
Buljonā novārīt dārzeņus, sasmalcināt (buljons iegūs labāku garšu un krāsu) un kopā ar vistas gaļu ielikt 1 l verdoša ūdens.
     
 
Vārīt pusstundu un izkāst. Izkāsto buljonu atstāt uz plīts, piebērt paciņu „Gallina Blanca” sēņu biezeņzupas (14 g) un rūpīgi samaisīt. Atstāt uz dažām minūtēm, lai sabiezētu.
     
 
Pagatavotā sēņu mērce ir paredzēta gaļas ēdieniem – cepešiem, sautējumiem, kā arī dārzeņu sautējumiem.
     
   

Labu apetīti! Paldies par jūsu recepti.

 

Kontakti


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


IZPLATĪTĀJS: SIA Sanitex