Sojas sacepumi


  25 min.           2 porcijas           vienkārša


  • Sojas plācenīši
  • 1 liels ābols
  • Gallina Blanca vistas buljons (2 kubiņi uz litru ūdens)
  • Pipari, sāls, garšvielas
  • Ola (apviļāšanai)
  • Milti (apviļāšanai)
  • Eļļa (cepšanai)

 

 

 
Sojas plācenīšus apliet ar karstu „Gallina Blanca” buljonu un pārsegtus atstāt, līdz plācenīši uzbriest.
     
 
Uzbriedušos plācenīšus notecināt un horizontāli iegriezt, izveidojot „kabatu”, kurā ielikt plānās šķēlītēs sagrieztu ābolu.
     
 
Sakult olu, piebērt piparus, sāli, garšvielas pēc garšas. Piepildītos sojas plācenīšus apviļāt sakultā olā, tad miltos un vēlreiz sakultā olā.
     
 
Likt uz sakarsētas pannas un apcept no abām pusēm.
     
   
Labu apetīti! Paldies par jūsu recepti.

Kontakti


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


IZPLATĪTĀJS: SIA Sanitex