Vistas galerts ar dārzeņiem


  40 min.         6-8 porcijas           vidējā


 

 

 

 

 
Vistu krūtiņas nomazgāt, ielikt katliņā, kurā ieliets 1 l ūdens un uzvārīt. Noņem putas, samazināt liesmu līdz vidējai un vārīt 15 min. Krūtiņas izņemt. Novārījumam pievienot Gallina Blanca "Vistas buljona ar dillēm un pētersīļiem" kubiciņu, pavārīt vēl 5 min. un noņemt no plīts. Ļaut krūtiņām atdzist. Pēc tam tās sagriezt nelielos gabaliņos. Ieliet bļodiņā mazliet buljona un iebērt tajā želatīnu, lai tas uzbriestu.
     
 
Burkānus notīrīt un sagriezt ripiņās. Ziedkāpostus nomazgāt un sadalīt nelielos gabaliņos. Ielikt dārzeņus vārošā, mazliet sālītā ūdenī un vārīt, kamēr gatavi, 7 min. Izkāst caurdurī un ļaut atdzist. Baziliku nomazgāt, nosusināt un atdalīt lapiņas. Mazās lapiņas atstāt tādas, kādas tās ir, lielākās sagriezt.
     
 
Iebērt bļodiņā sasmalcinātos zaļumus, muskatriekstu un uzbriedušo želatīnu. Ieliet 2 glāzes buljona un rūpīgi samaisīt. Ieliet mazliet iegūtā maisījuma taisnstūrveida vai apaļā traukā, kam ir zemas malas, un ievietot ledusskapī uz 15 min.
     
 

Izņemt no trauka vistas gabaliņus un dārzeņus, apkaisīt ar rīvētu citrona miziņu, ielikt ledusskapī, kamēr galerts pilnībā sarec.

Kontakti


THE GB FOODS, S.A.
Plaça Europa 42
L’Hospitalet de Llobregat
08902 Barcelona, Spain


IZPLATĪTĀJS: SIA Sanitex