Azijas zupa


20 min.           3 porcijas           vienkārša


  • 400 ml Kokospiens;
  • 100 g Puravi;
  • 100 g Burkāni;
  • 100 g Selerija sakne;
  • 80 g Šampinjoni, griezti šķēlītēs;
  • 20 g Ķiploki;
  • 50 ml Olīveļļa;
  • 10 g Čili pipari;
  • 1 gab. Laima miziņa un sula no tā;
  • 10 g Citronzāle;
  • 150 g Tīģergarneles nevārītas;
  • 10 g Pētersīļi svaigi;
  • 10 g Koriandrs svaigs.

 

 

 

Smalki sakapā ķiplokus, citronzāli un čili piparus. Salmiņos sagriež burkānus, selerija sakni un puravus. Šķēlēs griež šampinjonus. Tīģergarneles tīra un griež nelielos gabaliņos.

     
 

Katliņā olīveļļā viegli apcep ķiplokus, citronzāli un čili piparus un pievieno burkānus, selerija sakni, puravus. Visu vēl nedaudz apcep un pievieno ūdeni, cūkgaļas buljona kubiņu GALINA BLANCA un kokospienu. Visu vāra 5 minūtes. Pēc tam pievieno garneles un šampinjonus, vāra 2 minūtes un nogaršo, ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus.

     
 

Pasniedzot zupu pārkaisa to ar kapātiem zaļumiem.