Buljons ar frikadelēm un brokoļiem
40-60 min. 4 porcijas vienkārša


- 500 ml dabīgais Gallina Blanca šķidrais gaļas buljons;
- 300 g brokoļi;
- 200 g maltās gaļas;
- 2 ēdamkarotes rīvēts Parmezāna siers;
- 1 ola;
- pētersīļi, pipari, sāls, olīveļļa;
- grauzdētas maizes šķēles.
|
 |
|
Katlā ielej ~1 tējkaroti olīveļļas un apcep sasmalcinātus brokoļus ~ 5 min. Pievieno šķidro buljonu un uzvāra.
|
|
|
|
 |
|
Tikmēr veido nelielas frikadeles: samaisa gaļu, sakultu olu, sieru, piparus, sāli un sasmalcinātus pētersīļus. Frikadeles pievieno buljonā ar brokoļiem un vāra (apmēram 8 min).
|
|
|
|
 |
|
Var pasniegt kopā ar grauzdētas maizes šķēli.
|
|