Buljons ar frikadelēm un brokoļiem


40-60 min.           4 porcijas           vienkārša


  • 500 ml dabīgais Gallina Blanca šķidrais gaļas buljons;
  • 300 g brokoļi;
  • 200 g maltās gaļas;
  • 2 ēdamkarotes rīvēts Parmezāna siers;
  • 1 ola;
  • pētersīļi, pipari, sāls, olīveļļa;
  • grauzdētas maizes šķēles.

 

 

 

Katlā ielej ~1 tējkaroti olīveļļas un apcep sasmalcinātus brokoļus ~ 5 min. Pievieno šķidro buljonu un uzvāra.

     
 

Tikmēr veido nelielas frikadeles: samaisa gaļu, sakultu olu, sieru, piparus, sāli un sasmalcinātus pētersīļus. Frikadeles pievieno buljonā ar brokoļiem un vāra (apmēram 8 min).

     
 

Var pasniegt kopā ar grauzdētas maizes šķēli.