Harčo kopā ar hačapuri
2 stundas 4 porcijas vidējā


Hačapuri pagatavošanai:
- 250 g miltu
- 300 g suluguni
- 3 olas
- 1 tējkarote sausā rauga
- 1 tējkarote cukura
- 0,5 glāze silta ūdens
- 1,5 ēdamkarote sviesta
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- sāls – pēc garšas
|
 |
|
Pagatavot hačapuri. Bļodiņā ieliet siltu ūdeni, piesist klāt vienu olu, piebērt sāli un cukuru, iebērt izsijātus miltus un raugu. Izmīcīt gludu un elastīgu mīklu. Apsegt un atstāt siltā vienā uz 1 stundu. Mīklas pikucim šajā laikā ir jāuzrūgst divas reizes lielākam. Mīklu mazliet pārmīcīt un atstāt vēl uz pusstundu. |
|
|
|
 |
|
Sarīvēt sieru uz rupjās rīves, piesist 1 olu. Ja siers nav pietiekami sāļš, tad pievienot mazliet sāls un rūpīgi samaisīt. |
|
|
|
 |
|
Mīklu apmīcīt vēlreiz un sadalīt divās daļās. No katras daļas izrullēt apli. Uz viena apļa izvietot sagatavoto pildījumu, atstājot brīvu 1 cm platu maliņu. Uzlikt virsū otru apli un aizspiest maliņas. Mazliet ieziest ar atlikušo sakulto olu. Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 200°С. Novietot hačapuri uz ar eļļu ieziestas pannas un cept 30 minūtes. |
|
|
|
 |
|
Pagatavot Gallina Blanca Harčo, ievērojot uz iepakojuma norādīto instrukciju. Hačapuri sagriezt gabalos un pasniegt kopā ar zupu. |
|