Harčo kopā ar hačapuri


  2 stundas           4 porcijas           vidējā


 

Hačapuri pagatavošanai:

  • 250 g miltu
  • 300 g suluguni
  • 3 olas
  • 1 tējkarote sausā rauga
  • 1 tējkarote cukura
  • 0,5 glāze silta ūdens
  • 1,5 ēdamkarote sviesta
  • 1 ēdamkarote augu eļļas
  • sāls – pēc garšas
 
Pagatavot hačapuri. Bļodiņā ieliet siltu ūdeni, piesist klāt vienu olu, piebērt sāli un cukuru, iebērt izsijātus miltus un raugu. Izmīcīt gludu un elastīgu mīklu. Apsegt un atstāt siltā vienā uz 1 stundu. Mīklas pikucim šajā laikā ir jāuzrūgst divas reizes lielākam. Mīklu mazliet pārmīcīt un atstāt vēl uz pusstundu.
     
 
Sarīvēt sieru uz rupjās rīves, piesist 1 olu. Ja siers nav pietiekami sāļš, tad pievienot mazliet sāls un rūpīgi samaisīt.
     
 
Mīklu apmīcīt vēlreiz un sadalīt divās daļās. No katras daļas izrullēt apli. Uz viena apļa izvietot sagatavoto pildījumu, atstājot brīvu 1 cm platu maliņu. Uzlikt virsū otru apli un aizspiest maliņas. Mazliet ieziest ar atlikušo sakulto olu. Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 200°С. Novietot hačapuri uz ar eļļu ieziestas pannas un cept 30 minūtes.
     
 
Pagatavot Gallina Blanca Harčo, ievērojot uz iepakojuma norādīto instrukciju. Hačapuri sagriezt gabalos un pasniegt kopā ar zupu.