Krēmzupa


40 min.           3 porcijas           vidējā


  • 200 g Puravi;
  • 150 g Šalotes sīpoli;
  • 250 g Kartupeļi;
  • 500 ml Saldais krējums;
  • Ūdens;
  • 50 ml Baltvīns;
  • Vistas buljona kubiņš ar zaļumiem GALINA BLANCA;
  • 50 g Sviests;
  • 5 g Tomātu pesto;
  • 40 g Bekons;
  • 30 g Ciabatta;
  • 3 ml Olīveļļa.

 

 

 

Zupas pagatavošana.
Visus dārzeņus griež nelielos gabaliņos un katliņā apcep sviestā. Cepot dārzeņus tie ir diezgan aktīvi jāmaisa, lai nepiedeg. Kad dārzeņi apcepušies pielej ūdeni, vīnu, saldo krējumu un pievieno vistas buljona kubiņu GALINA BLANCA. Visu vāra uz mazas uguns līdz kartupeļi mīksti. Noņem no plīts un ar blendera palīdzību visas sastāvdaļas sablenderē. Ja zupu vēlās īpaši viendabīgu, tad visu masu izlaiž caur sietu. Nogaršo un ja nepieciešams pievieno sāli vai piparus.

     
 

Bekona pagatvošana
Kārto bekona šķēles uz cepamā papīra un cep krāsnī 150°C temperatūrā līdz bekons kļūst kraukšķīgs.

 

Ciabattas pagatavošana
Ciabattu griež nelielos kubiņos grauzdiņiem, apslaka ar olīveļļu un cepam krāsnī 170°C temperatūrā līdz maize kļūst kraukšķīga.