Sēņu zupa ar ķiploku fokaču


  1 stunda 40 min.           2-3 porcijas           vidējā


  • 1 Gallina Blanca Sēņu zupas ar nūdelēm iepakojums
  • 250 g miltu
  • 0,5 tējkarote sāls
  • 7 g sausā rauga
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 175 ml olīveļļas
  • šķipsniņa rupjās jūras sāls

 


 

 
Pagatavot fokaču. Pirms tam notīrīt ķiploku un saspiest to ar nazi. Bļodiņā ieliet 50 ml olīveļļas, pievienot ķiploku, bļodiņu apsegt un atstāt uz nakti.
     
 
Lielā bļodā iesijāt miltus kopā ar sāli. Pievienot raugu, 25 ml eļļas un 150 ml ūdens. Iejaukt mīklu. Izlikt mīklu uz ar miltiem nokaisītas virsmas un mīcīt vismaz 6 min. Mīklu ielikt atpakaļ bļodā, apsegt un atstāt uz 1 stundu.
     
 
Izšķīdināt jūras sāli 1 ēdamkarotē karsta ūdens. Ļaut atdzist. Mīklu apmīcīt un novietot uz ar eļļu noziestas cepešpannas. Mīklā vairākas reizes iedurt ar dakšiņu. Fokaču kārtīgi apziest ar ķiploku eļļu. Atstāt uz 1 stundu. 30 minūtes cept līdz 200°С uzkarsētā cepeškrāsnī.
     
 
Pagatavot Gallina Blanca Sēņu zupu ar nūdelēm. Pasniegt kopā ar ķiploku fokaču.