Sēņu zupa ar ķiploku fokaču
1 stunda 40 min. 2-3 porcijas vidējā


- 1 Gallina Blanca Sēņu zupas ar nūdelēm iepakojums
- 250 g miltu
- 0,5 tējkarote sāls
- 7 g sausā rauga
- 1 ķiploka daiviņa
- 175 ml olīveļļas
- šķipsniņa rupjās jūras sāls
|
 |
|
Pagatavot fokaču. Pirms tam notīrīt ķiploku un saspiest to ar nazi. Bļodiņā ieliet 50 ml olīveļļas, pievienot ķiploku, bļodiņu apsegt un atstāt uz nakti. |
|
|
|
 |
|
Lielā bļodā iesijāt miltus kopā ar sāli. Pievienot raugu, 25 ml eļļas un 150 ml ūdens. Iejaukt mīklu. Izlikt mīklu uz ar miltiem nokaisītas virsmas un mīcīt vismaz 6 min. Mīklu ielikt atpakaļ bļodā, apsegt un atstāt uz 1 stundu. |
|
|
|
 |
|
Izšķīdināt jūras sāli 1 ēdamkarotē karsta ūdens. Ļaut atdzist. Mīklu apmīcīt un novietot uz ar eļļu noziestas cepešpannas. Mīklā vairākas reizes iedurt ar dakšiņu. Fokaču kārtīgi apziest ar ķiploku eļļu. Atstāt uz 1 stundu. 30 minūtes cept līdz 200°С uzkarsētā cepeškrāsnī. |
|
|
|
 |
|
Pagatavot Gallina Blanca Sēņu zupu ar nūdelēm. Pasniegt kopā ar ķiploku fokaču. |
|