Vistas zupa ar nūdelēm un siera vafelēm


  20 min.           2-3 porcijas           vidējā


 

Siera vafeļu pagatavošanai:

  • 200 g Parmezāna siera
  • 1 buntīte diļļu
  • augu eļļa ieziešanai

 

 

 

 
Pagatavot siera vafeles. Sarīvēt sieru ar smalko rīvi. Dilles nomazgāt, nosusināt un sīki sagriezt. Sajaukt sieru ar dillēm.
     
 
Cepešpannā ieklāt pergamenta papīru. Papīrs jāieziež ar augu eļļu. Siera maisījumu ar ēdamkaroti likt uz cepešpannas, lai starp siera vafelēm būtu 5 cm attālums. Cepešpannu ielikt uz 10 min līdz 180°С sakarsētā cepeškrāsnī.
     
 
Pagatavot Gallina Blanca Vistas zupu ar nūdelēm. Pasniegt kopā ar siera vafelēm.