Zivju zupa ar dārzeņiem
20-40 min. 4 porcijas vienkārša


- 1 kg dažādu zivju un jūras velšu maisījums zupai;
- 750 ml dabīgais Gallina Blanca šķidrais dārzeņu buljons;
- 200 g ķiršu tomāti;
- 1 ķiploka daiviņa;
- 1 dzeltenā paprika;
- 1 selerijas kāts;
- 1 sīpols;
- olīveļļa cepšanai;
- sāls, pipari.
|
 |
|
Sagriež dārzeņus: papriku - plāksnītēs, selerijas kātu – šķēlītēs, sīpolu – nelielos kubiņos.
|
|
|
|
 |
|
Zivju un jūras velšu maisījumu nomazgā ar ūdeni un noņem neēdamās daļas (ja produkti nav tīri). Sagriež mazākos gabaliņos.
|
|
|
|
 |
|
Dārzeņus apcep olīveļļā.
|
|
|
|
 |
|
Pievieno zivju un jūras velšu maisījumu, pārlej ar šķidro buljonu un vāra, līdz sastāvdaļas ir gandrīz izvārījušās. Tad ieliek nomizotus un sasmalcinātus tomātus, pievieno piparus.
|
|
|
|
 |
|
Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.
|
|