Zivju zupa ar dārzeņiem


20-40 min.           4 porcijas           vienkārša


  • 1 kg dažādu zivju un jūras velšu maisījums zupai;
  • 750 ml dabīgais Gallina Blanca šķidrais dārzeņu buljons;
  • 200 g ķiršu tomāti;
  • 1 ķiploka daiviņa;
  • 1 dzeltenā paprika;
  • 1 selerijas kāts;
  • 1 sīpols;
  • olīveļļa cepšanai;
  • sāls, pipari.

 

 

 

Sagriež dārzeņus: papriku - plāksnītēs, selerijas kātu – šķēlītēs, sīpolu – nelielos kubiņos.

 

     
 

Zivju un jūras velšu maisījumu nomazgā ar ūdeni un noņem neēdamās daļas (ja produkti nav tīri). Sagriež mazākos gabaliņos.

     
 

Dārzeņus apcep olīveļļā.

     
 

Pievieno zivju un jūras velšu maisījumu, pārlej ar šķidro buljonu un vāra, līdz sastāvdaļas ir gandrīz izvārījušās. Tad ieliek nomizotus un sasmalcinātus tomātus, pievieno piparus.

     
 

Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.