Zivju zupa ar mīdijām


20-40 min.           4 porcijas           vienkārša


  • 200 g mīdijas (bez čaulas);
  • 2 jūras velna vai citas zivs filejas;
  • 300 g kalmāri;
  • 1 l dabīgais Gallina Blanca šķidrais zivju buljons;
  • 1 ķiploka daiviņa;
  • 1 Šalotes sīpols;
  • olīveļļa, pipari.

 

 

 

Nomizo un sagriež ķiploka daiviņu un Šalotes sīpolu.

     
 

Zivis un jūras veltes nomazgā ar aukstu ūdeni.

     
 

Katlā pievieno olīveļļu un dažas minūtes apcep ķiploku, sīpolu, sasmalcinātu zivi un jūras veltes. Pārlej ar šķidro buljonu. Visu apkaisa ar pipariem un vāra apmēram 20 min., uzliekot vāku.

     
 

Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi.