15 min.
4 ​​Personu skaits

Biešu gazpacho (aukstā zupa)

Drukāt
​​Sūtīt

​​Sastāvdaļas

1 l dabīgais Gallina Blanca šķidrais dārzeņu buljons;
1/2 kg vārītas, nomizotas bietes;
jogurts bez piedevām;
olīveļļa, balzamiko etiķis, sāls, pipari.

​​Lūk, kā to izdarīt

  1. Katlā sablenderē bietes un pārlej ar šķidro buljonu.
  2. Pievieno jogurtu (tā daudzumu regulē atbilstoši vēlamajam zupas biezumam) un samaisa līdz viendabīgai konsistencei.
  3. Pēc garšas pievieno balzamiko etiķi, olīveļļu, sāli un piparus.
  4. Pārkaisa ar zaļumiem.
​​Līdzīgas receptes

Kompānijas Gallina Blanca

Kā ātrās pagatavošanas produktu tirgus līderes, vēsture sākās 1936. gadā Spānijā, kad kompānijas dibinātājs Luiss Karula Kanals nolēma koncentrēt savu uzņēmējdarbību pārtikas produktu sektorā.

Tack!

Vi har mottagit ditt bidrag. Lycka till!

Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Ditt meddelande hart nått vår konsumenttjänst. Bearbetning kan ta några dagar. Tack för ditt tålamod.